GODINA AGJENSISĖ SĖ ZHVILLIMIT BUJQĖSOR DHE RURAL

IMAZHE
Viti i projektimit = 2010
Porosites = Agjensia e zhvillimit Bujqėsor dhe Rural
Vlera e investimit = 270 000 000 LEKĖ